loading ...
FEDEZD FEL
A DESZTINÁCIÓ KÖZPONTJA
A KÖRNYEZŐ TELEPÜLÉSEK
A BORVIZEK VÁROSA
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

LEADER pályázat Gyergyószék online foglalási rendszerének beszerzésére

Vissza a hírekhez

A gyergyószárhegyi Torzsások Egyesülete LEADER pályázatot adott le online foglalási rendszer megvásárlására és a központi Székelyföldi adatbázishoz csatlakozó, Gyergyószéket bemutató honlap elkészítésére. A projekt célja Gyergyószék turisztikai kínálatának hatékonyabb népszerűsítése és értékesítése a hazai és a nemzetközi piacokon, maximálisan kihasználva a napról-napra bővülő többcsatornás értékesítési hálózat adta lehetőségeket.


A pályázat sajnálatos módon negatív elbírálásban részesült.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

LEADER pályázat Gyergyószék online foglalási rendszerének beszerzésére

A gyergyószárhegyi Torzsások Egyesülete LEADER pályázatot adott le online foglalási rendszer megvásárlására és a központi Székelyföldi adatbázishoz csatlakozó, Gyergyószéket bemutató honlap elkészítésére. A projekt célja Gyergyószék turisztikai kínálatának hatékonyabb népszerűsítése és értékesítése a hazai és a nemzetközi piacokon, maximálisan kihasználva a napról-napra bővülő többcsatornás értékesítési hálózat adta lehetőségeket. A pályázat sajnálatos módon negatív elbírálásban részesült.